top of page

Sotto Pizza&Bar hakee uusia pizzakokkeja tiimeihinsä pääkaupunkiseudulle ja Turkuun!

  • Writer: Pizzamestari
    Pizzamestari
  • 14.4.
  • 1 min käytetty lukemiseen

Sotto Pizza & Bar sai alkunsa yksinkertaisesta, mutta tärkeästä ideasta: tuoda aidot Napolilaistyyliset pizzat kaikkien ulottuville. Me uskomme, että jokainen ansaitsee nauttia korkealaatuisesta ruoasta kohtuulliseen hintaan, ilman kompromisseja maussa tai laadussa.


Ensimmäinen Sotto-ravintola avasi ovensa Turussa Kupittaalla. Vastaus oli selkeä – asiakkaat rakastuivat nopeasti pizzoihimme, jotka valmistetaan huolella ja rakkaudella. Vahvan kasvun myötä laajensimme toimintaamme Helsingin Käpylään, ja nyt Sotto-perheemme kasvaa uusien ravintoloiden myötä.


Hallitsetko pizzan teon ja nautit kiireestä? Haemme oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on hyvät paineensietokyvyt ja kyky yksilö-, sekä tiimityöskentelyyn.


Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Jos kiinnostuit, niin ole rohkeasti meihin yhteydessä!


Avoimen työhakemuksen ja CV:n voit lähettää:


 
 
bottom of page