Sotto Pizza&Bar hakee uusia pizzakokkeja tiimeihinsä pääkaupunkiseudulle ja Turkuun!
- Pizzamestari
- 14.4.
- 1 min käytetty lukemiseen
Sotto Pizza & Bar sai alkunsa yksinkertaisesta, mutta tärkeästä ideasta: tuoda aidot Napolilaistyyliset pizzat kaikkien ulottuville. Me uskomme, että jokainen ansaitsee nauttia korkealaatuisesta ruoasta kohtuulliseen hintaan, ilman kompromisseja maussa tai laadussa.
Ensimmäinen Sotto-ravintola avasi ovensa Turussa Kupittaalla. Vastaus oli selkeä – asiakkaat rakastuivat nopeasti pizzoihimme, jotka valmistetaan huolella ja rakkaudella. Vahvan kasvun myötä laajensimme toimintaamme Helsingin Käpylään, ja nyt Sotto-perheemme kasvaa uusien ravintoloiden myötä.
Hallitsetko pizzan teon ja nautit kiireestä? Haemme oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on hyvät paineensietokyvyt ja kyky yksilö-, sekä tiimityöskentelyyn.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Jos kiinnostuit, niin ole rohkeasti meihin yhteydessä!
Avoimen työhakemuksen ja CV:n voit lähettää:
TURKU: turku@sotto.fi
SOMPASAARI: sompasaari@sotto.fi
TIKKURILA: tikkurila@sotto.fi